Construcció de l’escola de primària Shambala 1, a l’aldea de Jalo Koto, Gàmbia, Àfrica.

Gàmbia té uns índex de Desenvolupament humà més baixos del món, amb 0.441 s'ubica en el lloc 172 de 187 països. Jalo Koto és una apartada aldea que es troba a 80 quilòmetres de la capital, una distància que a Gàmbia es fa llarga a conseqüència que sols existeix una carretera principal a la ribera sud del riu. En un terrenys a uns 300 metres de la carretera, disposa d'un pou amb dues bombes manuals i una extensió de 2500 metres quadrats. L'aldea no té cap servei públic bàsic: ni escola, ni lloc de salut, ni llum elèctrica o subministrament d'aigua potable i canalització de les residuals.
Unsuccessful
This campaign failed to reach its funding goal 2 anys ago
14% Funded
  • 6.500,00 € Donated
  • 45.000,00 € Goal
  • 1 Donors
Time left to donate

About the Campaign

La Fundació Shambhala cerca atendre, ajudar i promocionar als joves vulnerables de Mallorca que manquen d’oportunitats, educació i/o garanties.

L’objectiu de la Fundació és aconsellar als joves perquè aprenguin a honrar-se i respectar-se a si mateixos, i al seu entorn i que, en fer-ho, es converteixin en adults madurs i responsables. Busquem reduir també la bretxa d’oportunitat existent, oferint-los a ells i a les seves famílies l’esperança d’un futur millor.

La Fundació ajuda els joves a aconseguir el seu ple potencial educatiu, intel·lectual, físic i social, a través de la participació en quatre programes integrats.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *